Egyéni terápiák, személyes konzultációk

Egyéni terápiáink és személyes konzultációink a meditáció és relaxáció technikájával segítenek minket abban, hogy felismerjük problémáink gyökerét. Az így felszínre hozott fel nem dolgozott érzelmek felismerése és elengedése által tisztul a tudatunk, és meglátjuk a megoldást az adott problémára, feladatra.

 

Az egyéni terápiák menete:

A terápiák kezdetén nagyon fontos, hogy az alapproblémák megismerése és feltérképezése mellett mindig meghatározzuk céljainkat, amelyeket szeretnénk elérni a terápia folyamán. Relaxációs technikáink segítenek ellazulni, ezáltal könnyebben megnyílik a tudatunk, könnyebben fókuszálunk érzelmi problémáinkra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink saját felismeréseik által haladjanak, fejlődjenek (Felismerés terápia), minden alkalommal kapjanak felismerést és érezzék az előrelépést (már az első konzultáció alkalmával is), ehhez azonban szükség van a saját magunkat akadályozó érzelmeink (pl.: félelmek, fájdalmak, harag, gyűlölet) kitisztítására (Tudatalatti blokkok tisztítása). Nagyon fontos az eredményeket összegezni, fókuszálva arra, hogyan sikerült beépíteni ezt a gyakorlati életbe. Azokban az esetekben, ahol mentális és lelki problémáink már fizikai tüneteket is okoznak, elengedhetetlenek Terápiás kezeléseink. Ezen felül lehetőség van Személyes tanácsadást, egyéni fejlesztést kérni Szilvitől.

 

 

  • Terápiás kezelés Emivel 30 perc   4.000 Ft
  • Terápiás kezelés Emivel 60 perc   6.000 Ft
  • Tanácsadás és egyéni fejlesztés Szilvivel 60 perc    12.000 Ft
  • Tanácsadás és egyéni fejlesztés Szilvivel 120 perc  20.000 Ft
  • Felismerés terápia (konzultációval és egyéni, személyre szabott meditációkkal) Gábor vezetésével 60 perc   10.000 Ft
  • Tudatalatti blokkok tisztítása (akadályozó érzelmeink felszínre hozása és kitisztítása mély meditációs állapotban) Gáborral  90-120 perc   15.000 Ft

Előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni Benneteket, melyet elérhetőségeinken tudtok megtenni.

Bejelentkezés egyéni meditációra, konzultációra

 

Hívj most!
Útvonal