Loading Map....

Időpont
Date(s) - 30/09/2020 - 10/10/2020
Egész napos

Helyszín
Lhundrup Choling Kolostor

Kategóriák


Szeretném átadni Számodra is azt a nagy lehetőséget, amiben én is jelen lehettem az életemben. Sok éven keresztül tanultam számos Mestertől, tanítótól, de ezek közül kiemelkedett egy időszak.

Volt szerencsém 1 hónapig Nepálban a Lhundrup Choling Kolostorban elvonulni. Ez az időszak igen nagy változásokat hozott akkor és még ma is számomra. Tanultam a szerető kedvesség gyakorlatát, az elfogadás magas szintjét, a meditáció technikáját és erejét.

Megtapasztalhattam magamon azokat a tudati és érzelmi tisztulásokat, amikhez foghatót előtte nem ismertem fel. A saját utamra terelt és annyi tudást adott, amiket a gyakorlataimban használva a mai napig harmóniában tart. Mély tiszteletet és hálát érzek ezért. Olyan csodát kaptam a kezeimbe, amit szeretnék neked is megadni.

Most pedig eljött az idő, hogy megosszam ezt veled!

Egy közös 10 napos elvonuláson, melyet a kolostor falai között fogunk megélni, fűszerezve olyan szakrális helyek látogatásával, Tanítók tanításaival melyek még intenzívebbé teszik majd a fejlődésedet. Természetesen lesz időnk és lehetőségünk megismerni Kathmandu hangulatát is.

Ez egy óriási megtiszteltetés számunkra, hogy meghívást kaptunk a kolostorból, elismerve ezzel a munkánkat és a céljainkat. 

Veress Szilvi

Az esemény megtelt!

Hívj most!
Útvonal