Az önszeretet felfedezése MasterClass Intenzív

Esemény dátum

2024.07.06.

Esemény ideje

10:00

Esemény helyszín

Tara Központ

 

Az önszeretet az alapja mindennek. Amikor szeretjük önmagunkat, képesek vagyunk valóban boldogok lenni és másokat is boldoggá tenni. Az önszeretet segít abban, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és merjük vállalni az érzéseinket és gondolatainkat.

 

A tréning részletei:

 

Az “Önszeretet felfedezése” tréning egy teljes hétvégéből áll, a már tőlünk megszokott mélységgel mélyülhetsz el saját belső világodban, megismerheted és elfogadhatod önmagad. Minden alkalommal más és más aspektusokat dolgozunk fel, erősítve az önismeretünk és önbizalmunk növelését.

A tréning a tudatalattiban rejlő blokkok megfejtésére és feloldására összpontosít, amelyek befolyásolják az önmagaddal való szeretetteli kapcsolódást. Különböző tudatosságnövelő technikákat alkalmazunk, hogy segítsünk megváltoztatni a negatív gondolatokat és hiedelmeket, áthidaljuk az érzelmi és testi gátakat amelyek akadályozzák az önszeretetedet, így befolyásolhatják a kapcsolatot önmagaddal és az énképeddel.

 

Tréningünk felépítése:

 

  • Önismeret és elfogadás: Az első alkalom célja az önelfogadás és az önmagunk iránti tisztelet kialakítása. Gyakorlatok és meditációk segítenek elfogadni a múltban elkövetett hibákat és megbocsátani magunknak.
  • Pozitív gondolkodás megerősítése A második alkalom során gyakorlatokon keresztül erősítjük az önbizalmat és az önértékelést. Megtanuljuk, hogyan állítsuk magunkat előtérbe és vállaljuk a saját igényeinket.
  • Határok és önállóság: a harmadik alkalom során a résztvevők megismerik saját erősségeiket és gyengeségeiket, valamint felfedezik rejtett képességeiket és vágyaikat és kijelölik saját személyes határaikat.
  • Önszeretet gyakorlatok mindennapokra: Az utolsó alkalommal személyreszabott mindennapi gyakorlatokat és technikákat adunk át, amelyek segítenek fenntartani az önszeretetet és megerősíteni az önbizalmat.

Az “Önszeretet felfedezése” tréning egy kiváló lehetőség arra, hogy törődj önmagaddal, megismerd a  belső világodat és megtaláld az utat önmagadhoz.

 

A teljes hétvégés intenzív workshop részvételi díja:

100.000 Ft. 

Kedvezmény a klub és az iskola tagjainak

A „Tarások”( a klub és az iskola tagjainak) számára kedvezményes a workshopon való részvétel.

88.000 Ft.

 

 

Regisztráljon most

Részvételi lehetőségek:

Részvételi díj Jegy mennyiség
Jegy ára 100 000 Ft
Részvételi díj - TARA klub és iskola tagoknak Jegy mennyiség
Jegy ára 88 000 Ft
Mennyiség Összesen

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2024.07.06. 10:00
  • 2024.07.07. 10:00
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal