Buddhizmus, a tudat tudománya – Előadás Cser Zoltánnal

Esemény dátum

2023.03.17.

Esemény ideje

18:00

Esemény helyszín

Tara Központ

 

A buddhizmus a tudat tudománya, tanításának és módszerének célja a tudat felszabadítása.

 

Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, nagyon fontos, hogy megértsük: honnan indulunk, hogyan működik a karma, mi a szamszára és reinkarnáció? Ezekről lesz szó ezen az előadáson, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Az eseményen személyesen és online is részt tudsz venni! Az online közvetítés linkjét e-mailben küldjük a sikeres regisztráció után.

 

Cser Zoltán, buddhista tanító. A természettel gyermekkora óta szoros kapcsolatot ápol, évekig barlangászással, majd sziklamászással foglalkozott. A buddhizmussal 17 évesen találkozott, majd felvételt nyert a Tien Tai Ötelem Rendbe (1992), amely egy kis kínai kolostori irányzat. Sokat gyakorolt egyedül, és világi szerzetesként egy időt elvonulással töltött. Jelenleg A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatója, valamint A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektorhelyettese és tanára.

A tibeti buddhizmus egyik ágát gyakorolja a Nemzetközi Dzogcsen Közösségben, (melynek mestere Csögyál Namkhai Norbu Rinpocse volt), ahol Jantra Jóga, Vadzsratánc és Szanti Maha Szangha oktató. Doktorandusz abszolvált hallgató az ELTE Belső-Ázsia, mongolisztika szakán, valamint a thaiföldi MCU egyetemen.

 

 

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2023.03.17. 18:00
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal