Hangfürdő Dane Howard vezetésével

Esemény dátum

2022.10.12.

Esemény ideje

18:30

Esemény helyszín

Tara Központ

 

Rendkívül erőteljes meditációs gyakorlat, amely a relaxáció mély állapotaiba kalauzol el, lehetővé téve a testedneknek a könnyed regenerálódást.

A hangtálak és az alkalmazott hangszerek tovább fokozzák ezt a gyakorlatot, mély nyugalmat és békés élményt nyújtanak.

A hangfürdő gyengéd, ugyanakkor erőteljes, spirituális és gyógyító élmény az elme, a test és a lélek számára. Szakrális hanggyógyító eszközöket és energiát használunk a meditáció elmélyítésére, inspirálva a szívedhez való visszatérést, az önszeretetet és a belső békét.

Pihenj el és add át magad a hangok meditatív mélységének!

 

Dane hangfürdői alkalmával újra harmóniába hozhatod magadat valódi éneddel. Dane számos hanggyógyító hangszerrel rendelkezik, beleértve a tibeti tálakat, sámándobot, nyelvdobot, kalimbát, hangvillát és harangjátékot.

A hangfürdő kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy egy gyógyító utazásra vigyenek el téged, mély relaxációval, valamint az elakadt energia felszabadításával és megtisztításával.

Az eseményen ONLINE is részt tudsz venni, melynek elérhetőségét e-mailben kapod meg bejelentkezés után.

A vezetett meditációkhoz és hangfürdőkhöz kapcsolódó Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni.

A foglalkozáson való részvételhez NEM szükséges angol nyelvtudás.

 

Dane egy ausztrál Yoga Nidra Facilitátor és Hanggyógyító. Dane meditációs és gyógyító útja saját egészségügyi problémáival kezdődött. Számtalan orvost felkeresett, kevés eredménnyel, ezért egy holisztikusabb megközelítés felé fordult. Ez és a zene iránti szeretete indította el a hanggyógyítás útján, amely tovább fejlődött a Yoga Nidra tanításává.

 

Dane’s sound baths are a time where you can bring yourself back into harmony with your true self. Dane has a number of sound healing instruments including Tibetan bowls, shamanic drum, tongue drum, kalimba, tuning forks and chimes.

The sessions are specifically designed to take you on a healing journey with deep relaxation and releasing and clearing stuck energy.

You can also join to the event ONLINE, The contact information you will receive by e-mail after registration.

You can join to our guided meditation Facebook group here.

 

Dane is an Australian Yoga Nidra Facilitator and Sound Healer. Dane’s meditation and healing journey began with his own health problems, going to countless doctors being told nothing was wrong before turning to a more holistic approach. With that and his love for music it has lead him down this path of sound healing which has evolved further into teaching Yoga Nidra.

 

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2022.10.12. 18:30
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal