TÉLI ÚTMUTATÓ A LELKEDHEZ – Workshop

Esemény dátum

2021.11.26.

Esemény ideje

18:30

Esemény helyszín

Tara Központ

 

Az alkalom témája: 

TÉLI ÚTMUTATÓ A LELKEDHEZ

 

A tél energiáit fogod megismerni ezen az alkalmon, hogy megértsd és használni tudd ezeket a mély érzéseket és energiákat amikben ilyenkor van részünk.

Mondják: télen az Istenek pihenni mennek.

Amikor télen belépünk a sötétségbe, sok régi babona és hiedelem nyílik meg mentálisan, ami befolyásolja az életedet. Hozott mentális örökségek ezek, melyekről azt hiszed a te gondolataid. Ez alkalommal megmutatjuk neked mi a tiéd és mit hittél el.

A  meditációban mélyen beutazunk a sötétségbe és a földbe, hogy megtaláljuk a körülötted lévő ősenergiákat. Meg fogjuk keresni és élesíteni azt a bölcsességet, amelyet megmutat neked a meditáció. Meg fogod érteni mi az, amit hozol és elhittél, és mi az, ami tiszta energia és bölcsesség, és amit ezentúl használni tudsz majd önmagad feltöltésére.

A workshop anyagát és a meditációt is 30 napig tudod hallgatni és gyakorolni az erre az alkalomra létrehozott Facebook csoportban.

Jelentkezésed után linket küldünk, melyben megkapod az esemény zárt Facebook csoportját, ahol meghallgathatod a tanítást és meditációt is.

 

Ha messze laksz, vagy éppen nem érsz rá, de szeretnél mégis résztvenni, akkor virtuálisan is megteheted, élő közvetítésben a Facebookon, amit 30 napig vissza tudsz nézni ahányszor csak szeretnéd.

Így lehetőséged van a meditációkat is többször elvégezni.

A workshopok videóanyagát 30 napig újra megnézheted.

 

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2021.11.26. 18:30   -   20:00
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal