HISZED VAGY SEM? HITRŐL, ISTENRŐL, ÖNBIZALOMRÓL… – Workshop

Esemény dátum

2021.12.13.

Esemény ideje

18:30

Esemény helyszín

Tara Központ

 

Az alkalom témája: 

HISZED VAGY SEM? HITRŐL, ISTENRŐL, ÖNBIZALOMRÓL…

 

Teremteni nem lehet hit nélkül, de mégsem olyan könnyű, mint mondani. Elhinni valamit, ami még nincs jelen, eltökéltnek maradni és tenni érte vagy hinni, hogy bekövetkezik, néha fárasztó és sokszor lemondunk róla.

Mit is jelent hinni? Hogy tudom fenntartani a hitemet? Hogy tudom erősíteni?

A hit aspektusairól szól ez a workshop, mert a hittel kezdődik el a vágyból a cél kialakítása és hit kell végigmenni az utadon, hogy megteremtsd azt,  amit szeretnél.

 

A mély meditáció utazásában lemegyünk a tudalatti mély rétegeibe, hogy felismerd a saját hitrendszeredet, felold az akadályait és megtanuld, hogy erősítsd meg.

 

A workshop anyagát és a meditációt is 30 napig tudod hallgatni és gyakorolni az erre az alkalomra létrehozott Facebook csoportban.

Jelentkezésed után linket küldünk, melyben megkapod az esemény zárt Facebook csoportját, ahol meghallgathatod a tanítást és meditációt is.

 

Ha messze laksz, vagy éppen nem érsz rá, de szeretnél mégis résztvenni, akkor virtuálisan is megteheted, élő közvetítésben a Facebookon, amit 30 napig vissza tudsz nézni ahányszor csak szeretnéd.

Így lehetőséged van a meditációkat is többször elvégezni.

A workshopok videóanyagát 30 napig újra megnézheted.

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2021.12.13. 18:30   -   20:00
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal