Képzéseink

önmagunk megismeréséhez

A meditáció út önmagunk teljességének megismeréséhez.

Ez a 4 egymásra épülő modul nem csak számos meditációs technikát ismertet, hanem segít felismerni önmagad elakadásait, amik gátolnak abban, hogy békés nyugodt és gyümölcsöző életet alakíts ki önmagadnak. A képzés 4 része alatt végig járod életed minden olyan állomását melyek hatással voltak, vannak rád. Megérted a miérteket és megtalálod a helyes utat önmagadhoz és más emberekkel való harmonikus kapcsolódáshoz.

1. modul – Meditációs Alapképzés

Ez a képzés segít lelassítani, megmutatja hogyan működsz, és hogyan tudod megszüntetni az agyad kattogását.

10 hét, 8 alkalom + egy teljes hétvégi nap

Részvételi díj: 48.900 Ft

2. modul – Érzelmek Iskolája

Felismered, hogy az érzelmeid hogyan hatnak rád és irányítanak a mindennapok döntéseiben. A képzés megtanít, hogyan tudsz az érzelmeiddel harmóniában működni, élni.

10 hét, 8 alkalom + egy teljes hétvégi nap

Részvételi díj: 48.900 Ft

3. modul – A tudat labirintusa

A képzésen eléred és megtapasztalod a tudatod tisztaságát.

 

8 hét, 4 alkalom + egy teljes hétvégi nap

Részvételi díj: 48.900 Ft

4. modul – Teljes élet határok nélkül – A teremtés iskolája

Miután elvégezted mind a négy modult, feloldódnak benned a teremtés belső akadályai, miközben megtapasztalod egész lényed fokozatos fejlődését és a teremtéshez való hit erősödését önmagadban.

7 hét, 8 alkalom

Részvételi díj: 53.900 Ft

TEMATIKUS ÓRÁK (workshop)

2 órás tematikus előadásainkon témakörökre lebontva ismerhetjük fel az élet mozgató rugóit. Tanításainkkal támogatunk abban, hogy felismerve az elakadásaidat, változtatni tudj a szokásaidon, gondolkodásmódod akadályain, gyakorlatokkal támogasd a fejlődésedet.

Minden tematikus óránk meditációval kezdődik, tanítások végén pedig gyakorlatokkal zárunk, melyeket otthon tovább tudsz végezni.

Amennyiben rendelkezel érvényes TARA VIRTUAL előfizetéssel, az esemény számodra ingyenes!

ELVONULÁS

Többnapos elvonulásainknak számtalan előnye van.

Hisszük, hogy ebben a rohanó világban ahhoz, hogy rendezni tudjuk a saját sorainkat évente pár alkalommal célszerű lenne magunk mögött hagyni a mindennapjainkat és csak önmagunkra hangolódni.

A fejlődés része a felszínre hozás, feldolgozás és új utak felismerése, ehhez pedig időre van szükség. Tematikus elvonulásainkon van idő és figyelem a fejlődésre a feltöltődés mellett.

Tematikus órák

Elvonulás

Hívj most!
Útvonal