Egy közösség, ahol “hétköznapi” módon, teljes természetességgel szabadon gondolkodunk és fejlődünk. Nincsenek címkék, elvárások, helyette tiszta tudat és önbizalom van.

A Központot azzal a céllal hoztuk létre, hogy Közösséget teremtsünk, és minden lehetőséget megadjunk a fejlődésre azok számára, akik szeretnék, hogy erősödjön az önismeretük, az önbizalmuk, hogy ezáltal megtalálják Önmagukat és a megoldást problémáikra.

A programokat a Közösség alakítja, igyekszünk minden eseményt úgy alakítani, hogy az számotokra a legvonzóbb, legérdekesebb legyen. Bevonunk Titeket a Központ életébe, és kikérjük a véleményeteket a Közösséget érintő kérdésekben.

Zárt facebook csoportunk  nagyon aktív életet él, ha még nem csatlakoztál, akkor szeretettel várunk!

A Közösség építéséhez és fenntartásához, a tagok fejlődését támogató programok megszervezéséhez, a számotokra otthonos, színvonalas körülmények fejlesztéséhez dolgoztuk ki közösségi támogatói rendszerünket, mellyel azon felül, hogy a csoport életét anyagilag is támogatod, erősíteni is tudod magadban és mindannyiunkban a közösségbe való tartozás érzését.

 

Miért jó Neked?

  • 6.000 Ft kedvezményt biztosítunk neked Meditációs Képzéseinkből.
  • 3.000 Ft / alkalom kedvezményt adunk neked havonta tartandó „Önismereti Műhely” programunkból.
  • 1.000 Ft / alkalom kedvezményre vagy jogosult rendszeres, 3 órás workshop programjainkból.
  • 500 Ft / alkalom kedvezményre vagy jogosult havi 2-4 alkalommal tartandó vezetett meditáció programunkból.
  • Egyedi, kedvezményes árakat biztosítunk neked további képzéseinken, programjainkon.
  • Egyedi kedvezményeket biztosítunk neked elvonulásaink, utazásaink részvételi díjából.
  • Elérhetővé válik számodra a TARA Meditációs mobilapplikáción található összes meditáció és hanganyag.
  • Egy hozzád hasonló tagokból álló közösséghez tartozhatsz, ahol támogatást, segítséget kaphatsz a személyes fejlődésed során.

 

Ezzel minket is támogatsz,

– hiszen egyfelől, van egy jelképes havidíj, amit mi egy az egyben a Hely és a Közösség fenntartására, a programok megszervezésére, a körülmények fejlesztésére, azaz Rátok fordítunk.

– Ezen felül ez egy olyan energia, ami rengeteg erőt ad nekünk a küldetésünk során, amiért mi nagy hálával tartozunk Neked.

A közösségi hozzájárulás havidíjának mértékét te szabhatod meg, ez a hozzájárulás lehet 3.000 Ft, 5.000 Ft vagy 10.000 Ft havonta, Te döntheted el, hogy milyen mértékben szeretnéd támogatni a Tara Közösséget.

A közösséghez kapcsolódó kedvezménykártyádat előzetes egyeztetés után átveheted központunkban, a 1095 Budapest, Gát utca 29. címen, vagy kérésedre elpostázzuk neked.

Hívj most!
Útvonal