Csapatunk

 

Veress Szilvi

alapító

Veress Szilvi, a Mesterem, aki 10 évvel ezelőtt elindított engem a spirituális fejlődésem útján. Hálás vagyok neki, mert következetes tanítóm volt mindig, aki saját példájával megmutatta nekem és rengeteg tanítványának, hogyan lehet lazán, könnyedén, vagányan, de mégis komolyan, mély érzéssel élni az életet. Kedves, közvetlen, szeretetteljes személyiségével tökéletes egyensúlyt teremt a sprituális és fizikai sík között. 15 év spirituális tanítói tapasztalata, utánozhatatlan kreativitása és hihetetlen aktivitása biztosíték a TARA módszer hatékonyságára. Ő a Jin része az egésznek.

Szilvi több alkalommal járt tanulni, képezni magát Nepálban, hosszabb időt töltött el buddhista kolostorokban. Szerencsém volt egy hosszabb elvonulást nekem is vele tölteni Nepálban, mely komoly inspirációt adott nekem azon az ösvényen, ami a segítségnyújtásról szól.”

Hajdu Gábor, alapító

Hajdu Gábor

alapító

„Hajdu Gábor, a társam, akivel együtt, közös munkával idáig is sok embernek tudtunk segíteni, ha megrekedt, utat keresett, gyógyulni vágyott. A társam, aki mindig tudja a különbséget a barát és a tanító között, kellő alázattal és empátiával érez rá mások problémáinak gyökereire és segít az utat megtalálni, ami a célhoz vezet. A társam, aki nem finomkodik, amikor a problémákat gyorsan kell megoldani, aki szorgalmasan és gyorsan tanul. Tisztelem benne, a család-központúságát, emberismeretét, elfogadását, aki szabadgondolkodásúként érti és egybefogja inspirációimat, tudásomat. Barátságunk, közös utunk immár 10 éve tart és töretlen. Az ő alapossága és rendszerezése nyomán született meg a TARA központ elmélete és gyakorlata. Ő a Jang része az egésznek.”

Veress Szilvi, alapító

Nagy Lajosné Emi

Segítő, energetikai támogató

„63 éves vagyok, két gyermek édesanyja és öt unoka nagymamája. Tíz éve kezdtem tanulni és öt éve gyakorlom egy, a testünk energetikai rendszerére ható ma még alternatívnak számító gyógyítást. A koromból adódóan 50 év hamis illúzióitól sikerült megválnom, gondolkodásomat a világról, annak működéséről megváltoztatnom. Tapasztalataim alapján úgy látom, hogy az ember fejlődés címén csak a környezete, eszközei fejlesztését érti, és nevezi előre haladásnak. Fontosnak és nélkülözhetetlennek tartom magának az embernek a minőségi fejlődését, amit csak visszafelé magunkba, a nyugodt, fix pontunk megtalálásával, az igazi önvalónk megismerésével és elfogadásával lehetséges elérni. Tanítómmal és társaimmal boldogan segítek ennek felismerésében, megtapasztalásában.”

Hívj most!
Útvonal