Tiszta tudat, fel nem dolgozott érzelmek

Önismeretünk erősítéséhez és ezáltal céljaink eléréséhez elengedhetetlen, hogy tiszta tudattal rendelkezzünk! Mit is jelent ez?

Azokban a helyzetekben, amikor úgy érezzük, hogy nem találunk valamilyen helyzetből kiutat, nem értjük mi miért történik velünk, vagy csak adott helyzetben nem látunk tisztán, vagy valamilyen lelki, fizikai problémánk van, esetleg nem működik jól valamelyik területe az életünknek, nem tudunk megtenni valamit, mind-mind arra utal, hogy bizonyos szempontból nem tiszta a tudatunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mentálisan betegek vagyunk, hanem csak azt, hogy valami beárnyékolja az érzékelésünket. Joggal vetődik fel a kérdés bennünk, hogy mitől lehet ez?
s
Minden esetben valamilyen korábban kialakult fel nem dolgozott negatív érzelem kapcsol be ezekben a helyzetekben. Ide tartoznak többek között a félelmeink, fájdalmaink, a harag, gyűlölet, szomorúság. Ezek az érzelmek, azonosságok alapján kapcsolnak be, bármilyen hasonló körülmény képes elindítani a „bevált” programot a tudatunkban.

Az elmúlt 15 év során azt tapasztaltuk, hogy a tudat tisztítása szempontjából a legeredményesebb módszer a meditáció.

Hívj most!
Útvonal