Várjuk vállalkozások, sportegyesületek, művészeti csoportok jelentkezését!

 

Az internet és az okostelefonok elterjedésével az emberek folyamatosan „online” vannak, végtelen mennyiségű információ és inger ér mindenkit. Azonban az agy nem képes ilyen mennyiségű információ feldolgozására, melynek következtében figyelemzavar és stressz alakulhat ki az emberekben, mely természetesen a munkavégzésünkre is hatással van

Sok éves szakmai tapasztalatainkkal szeretnénk segíteni vállalkozások, intézmények munkájának hatékonyságát is. Hiszünk benne, hogy a megfelelő mentális felkészítéssel a vezetők, munkatársak, sportolók, művészek hatékonyabban tudják a bennük lévő adottságaikat kiaknázni és ez által magasabb szinten tudnak alkotni, dolgozni.

Szolgáltatásainkról

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok elsősorban a munkahelyi környezethez illeszkedjenek, és a munkateljesítményt befolyásoló környezeti hatások hatékony kezelésében nyújtsanak segítséget a munkavállalók részére. Ezen kívül azonban célunk, hogy egyéni egyeztetést követően minden vállalatnál olyan egyéni szolgáltatás-portfóliót dolgozzunk ki, amely kifejezetten az adott cég specifikációit követi, akár időszakokra, osztályokra, személyekre lebontva.

 

 
Főbb referenciáink:

 

Érdeklődni, jelentkezni az elérhetőségeinken lehetséges.

 

Hívj most!
Útvonal