Rólunk

miért ez az utunk

Egyesítjük a nyugati gondolkodásmód gyakorlatát és a buddhista filozófiát, ez a „TARA Method”, ami mindenki számára elsajátítható egyszerű technika.

Megtanulod, hogyan lehet a meditációs gyakorlatokat a jelen hétköznapi világában használni realista és racionális gondolkodásmóddal párosítva, hogy teljes szabad életet élj.

Tara központunk letisztult, modern kialakítása megnyugtat abban a pillanatban, amikor belépsz hozzánk, vagy bejelentkezel a weboldalunkra.

Újra és újra kapunk visszajelzéseket, csodás történeteket hozzánk járóktól, akiknek az élete nyugodttá vált, párra vagy munkára találtak, és értelmet nyert az életük, akik magasabb szinten élik már az életük minőségét.

TÖRTÉNETÜNK

Hosszú útkeresésünk alatt számtalan spirituális képzést végeztünk el.

Több száz előadás és könyv, tanfolyam elvégzése után a pránanadi energetikájával foglalkoztunk. Ez idő alatt érdeklődésünk a meditáció gyakorlata, önismereti képzések és a buddhizmus filozófiája felé fordult. Felismertük, hogy bármilyen csodát is kapsz a kezedbe, ha nincs meg benned az önbizalom és nem ismered fel és tágítod önnön határaidat, képtelen leszel minőségben élni az életedet.

Tanultunk coachoktól, guruktól, buddhista mesterektől, számmisztikát, asztrológiát, térrendezést, energetikát, buddhista filozófiát.

Elvonulásokon vettünk részt más országok tanítóinál.

Ezen ismereteket rendeztük össze, mert küldetésünk, hogy támogassunk abban, hogy felismerd a képességeidet, megtaláld az életutad és harmóniában éld az életedet, mert minden ember számára elérhető a békés és kiegyensúlyozott élet!

Szilvi

„Egész életem mozgatórugója, hogy felismertessem és megmutassam az élet alapvető értékeit.

Hiszem, hogy életünk egy tanulási folyamat, ahol megfelelő gyakorlással és szeretettel képessé válunk szélesebb spektrumban átlátni az élet belső és külső folyamatait. Képesek vagyunk rálátni azokra a folyamatokra, amik befolyásolnak minket, ezáltal elfogadóbbá és szeretetteljesebbé válunk.”

 

Pránanadi mesterként 15 éven keresztül támogatott másokat. Több mint 2000 tanítvány, 250 vezetett meditáció, 85 elvonulás és 640 tanfolyam fűződik a nevéhez.

Számos elvonuláson vett részt és vezetett Nepálban.

A központ szellemi vezetője és alapítója.

Gábor

„Célom, hogy segítsem az embereket abban, hogy Ismerjék meg és fogadják el önmagukat, higgyenek magukban, tegyenek saját magukért, teljes harmóniában meg tudják élni az érzelmeiket, merjék vállalni a felelősséget a tetteikért és az érzelmeikért.

A meditáció gyakorlata megnyitja a szívemet, elmélyíti az együttérzésemet, csiszolja az intuíciómat, és megérteti velem az életem miértjeit. Ezt szeretném átadni.”

 

Gábor 12 éve meditál, tanulmányozza az egyének, a kapcsolatok és a nagyobb csoportok belső fejlődését. A felismerések általi tapasztalások a kedvenc meditációs területe, amit folyamatosan fejleszt. Önfejlesztést támogató tréner, a Központ alapítója és vezetője.
Hívj most!
Útvonal