Kérjük mentsd el ezt oldalt, innen érheted el a teljes tartalmat 2021. szeptember 2-ig!

A TARA SUMMER TIME – TUDATOSSÁG TRÉNING ONLINE

Használjuk tudatosan a Nyár energiáit a feltöltődésre és a tudatosságunk emelésére!

Ezért ebben a nyári programban rövid, általad meghatározott időpontokban, rugalmasan mégis rendszerességgel tudod kialakítani és fejleszteni a tudatosságodat.

A program szabad kezet ad neked, mikor és hol gyakorolj, mégis fogjuk a kezedet, hogy a nyári lazulásban ne maradj le az életed minőségi megéléséről.

GYAKORLATOK – MEDITÁCIÓK – TANÍTÁSOK

Az alábbi megerősítéseket használd minden nap:

Reggeli megerősítés:

A reggeli időszak kiemelt fontosságú az adott napunkat illetően, hiszen befolyásolja a hangulatunkat, az életkedvünket az, hogy mit gondolunk magunkról, a világról, a lehetőségeinkről az ébredés utáni percekben. Ezért érdemes ezt az időszakot a szolgálatunkba állítva tudatosan indítani el a napot, a figyelmet a pozitív életminőséget emelő dolgokra irányítva. Hallgasd meg minden reggel mielőtt elindulna a napod, ezzel irányt adva a napod és az életed minőségének! Így egy új szokást alakítasz ki.

Nappali motiváció:

A nap bármely szakában meghallgathatod, amikor szükséged van arra, hogy visszahelyezd önmagad a fókuszált, nyugodt állapotba. Erőt ad neked megmérettetés előtt. Felkészít, hogy higgadtan és teljes figyelemmel oldd meg a megjelenő új kihívásokat és sikerre vidd őket.

Érezd is a mondatokat ezzel hatékonyabb lesz a tudatod számára az irány! 

Esti megerősítés:

Az alvás előtti percekben tudatosan engedj el mindent, ami megzavarhat a pihenésben! Ezek a megerősítő mondatok támogatnak ebben és könnyebbé teszik az átállást a rohanó nappalokból a pihentető alvás elérésére. Pár perc, amit már ágyban töltve hallgass végig!

REGGELI MEGERŐSÍTÉSEK

ESTI MEGERŐSÍTÉSEK

MOTIVÁCIÓS ERŐSÍTÉSEK

HANGOK EREJE, ENERGIÁJA – TUDATOSSÁG KITERJESZTŐ GYAKORLATOK

Ahogy a kisgyermekek is ellazulnak és elalszanak egy monoton, de folyamatos hangtól, úgy ránk is hatással vannak a hangok. A következő hanganyagokban különféle természeti hangokat fogsz hallani. Tudatosítsd magaddal, hogy a hangokra koncentrálsz, majd figyeld meg milyen érzelmi reakciókat hoznak felszínre a tudatodból! Pl.: esőcseppek, víz hangja, szél zúgása, erdő hangjai.

Figyeld meg milyen élmények jutnak eszedbe! Milyen érzéseket érzel ettől a hangtól? Milyen hatása van rád ennek a hangnak?

ÁLOMUTAZÁS MEDITÁCIÓ

Ezzel a meditációval most egy mély nyugalmi állapotot hozol létre, ami átvezet a rohanó stresszes nappalodból a nyugodt és pihentető alvás energiájába, hogy az alvással töltött időt regeneráljon és pihentessen téged.

TISZTELEM A TESTEM

– Test tudatosság meditáció – 

A “figyelem izmok” edzésére szolgáló gyakorlattal megtanulod a fókuszálást egy adott pontra, így megtanulja az elménk felismerni testünk szükségleteit és megismerni annak jelen állapotát. Mindeközben gyakoroljuk a figyelem átirányításának technikáját is.

BÖLCSESSÉG MORZSÁK

Felismerést segítő tanítások a bölcsességekről 

BÖLCSESSÉG MORZSÁK

Meditációk a bölcsességek témáin

Most elmélkedj a bölcsességek üzenetén! Miben segít téged? Mit mutat meg neked? Mire ad magyarázatot? Csendesedj el pár percre és engedd, hogy a bölcsesség energiája elérjen hozzád!

TUDATOS GYALOGLÁS

A mozgás közbeni figyelemtartás egy rendkívül jó elme edzés, hogy a fókuszt akkor is meg tudd tartani, ha más tevékenységet is végzel. Ezáltal nem csak meditáció közben éled meg a tudatosságod, hanem megtanítod magadnak a gyakorlat által a cselekvés közbeni fókuszálást.

PIHENÉS VIZUALIZÁCIÓS GYAKORLAT

Teremtsd meg a helyet, ahol tökéletesen tudsz feltöltődni és pihenni, ha éppen nem is nyaralsz!

ELEMEK EREJE MEDITÁCIÓ

– föld, víz, levegő, tűz –

INTUITÍV ÚJHOLD MEDITÁCIÓ 

CSILLAG MEDITÁCIÓ

Az univerzum óriás ereje felettünk van. Minden tudás és bölcsesség feletted ragyog.

Újhold idején nagy hatással támogat téged ez a meditáció abban, hogy elengedd a benned lévő feszültségeket, stresszes állapotot, ami ebben a Hold fázisban erősebbé válik. A Hold ebben a fázisban két-három napig a Nap és a Föld között időzik. Ez a megtisztulás és újrakezdés ideje.  Ez a meditáció összefoglalja neked az Újhold erejét, tisztítását és újrakezdési lehetőségeit.

Dátumok:

2021. július 10. 3 óra 16 perc, Rák Újhold, 2021. augusztus 8. 15 óra 50 perc, Oroszlán Újhold,

2021. szeptember 7. 2 óra 51 perc, Szűz Újhold

Hívj most!
Útvonal