Akció!

“FÓKUSZ” Meditációs párna (türkiz)

9 900 Ft

Tara meditációs párna

A tara meditációs párna adatai:

átmérő: 33 cm

magasság: 15 cm

töltet: polisztirol gyöngy

szín: kék

A belső huzaton (100 %-os pamut vászon) is van cipzár. A külső huzat 100 %-os pamut vászon, rajta a mandala minta szerzői jogvédett!

A készletváltozás jogát fenntartjuk!

Elfogyott

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni. Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

Ülőpárna színek energetikája

A színek óriási hatással vannak ránk, energetizálnak, fókuszálttá tesznek, nyugtatnak vagy éppen az öröm érzését fokozzák bennünk. Ezért ülőpárnáink tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a színek jótékony hatásaira is. a mandala energiája mellet a színek energiái is támogatnak az elmélyülésben.

A türkiz fontos gyógyító szín. A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék keverékéből áll, így magába foglalja a kék színnyugtató erejét és a zöld szín harmóniáját.

Megvéd a lelki békénket veszélyeztető negatív káros hatásoktól. Támogat abban, hogy a kommunikációnk tiszta és mély legyen.

Affirmáció-megerősítés: Világosan és érthetően tudom kifejezni a gondolataimat és az érzelmeimet.

Hívj most!
Útvonal