Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Veress Szilvia e.v.
Székhely: 1095 Budapest, Gát utca 29.
Adószám: 68311867-1-42
Nyilvántartási szám 51564678
Elektronikus elérhetőség: tara@fehertara.hu

Termékeink, szolgáltatásaink:

 1. TARA Meditációs Központ által szervezett programok, események:
 • elvonulások,
 • képzések,
 • meditációk
 • stb.

      2. TARA Webáruház

TARA webáruház termékkínálata:

Webshopunkban olyan, a meditációdat és napjaidat könnyítő termékeket találsz, melyek használatával kifejezésre juttatod, hogy te fejlődsz és foglalkozol magaddal. 

 • meditációs párnák
 • pólók
 • textiltáskák

Szállítás módja: postán feladva házhozszállítással vagy PostaPontra (Posták, MOL, Coop) történő szállítással. 

Árak

A termékek, szolgáltatások mellett feltüntetett ár a bruttó fizetendő egységár (0% ÁFÁ-t tartalmaz), amely nem tartalmazza az esetleges szállítás költségét.

Rendelési információk

Rendeléseket kizárólag internetes webáruházunkban fogadunk el. A termékek megrendeléséhez előzetes regisztrációra nincs szükség. Regisztráció esetén a következő vásárlásnál már nem kell újra megadnod az adataidat, szállítási címet. A beérkezett megrendelésről általában 24 órán belül visszaigazolást küldünk. Fenntartjuk a jogot, hogy a megrendeléseket később és/vagy részben teljesítsük, illetve visszautasítsuk. Ilyen eseményekről emailben tájékoztatjuk a megrendelőt. Amennyiben bármilyen rendszerhiba vagy bármilyen egyéb okból kifolyólag Felhasználó nem a megfelelő áron, vagy díjmentesen jut hozzá bármelyik termékhez, szolgáltatáshoz, Szolgáltató jogosult sztornózni a tranzakciót, ezáltal az adott szolgáltatást megvonni Felhasználótól, és az esetlegesen kifizetett összeget visszaszolgáltatni Felhasználó felé.

Szállítás:


1. A megrendelt terméket futárral házhoz szállítjuk 4 munkanapon belül. 
A házhoz szállítás díja 1.900 Ft / csomag  egységesen Magyarország egész területén.  
A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a futár a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

2. A megrendelt terméket futárral PostaPontra (Posták, MOL, Coop) szállítjuk 4 munkanapon belül. A vásárlás folyamán kiválaszthatod melyik PostaPontra kéred a szállítást. A PostaPontra szállítás díja 1.700 Ft / csomag egységesen Magyarország egész területén.

Fizetési módok

 • Bankkártyás fizetés weboldalunkon, a vásárlás folyamata közben:
  Vásárlás/foglalás közben bankkártyád adatainak megadásával történik a fizetés. A terhelendő összeg azonnal levonásra kerül számládról, a tranzakció azonalli.
  A Paylikeon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paylike biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. 

  A bankkártyás fizetési szolgáltató megnevezése és elérhetősége:

  Paylike ApS
  Company registration number: 36683279
  P.O. Pedersens Vej 14
  Skejby
  8200 Aarhus N
  Denmark

  Telefon: +36 1 500 9480   

  E-mail: hello@paylike.hu

  Web: https://paylike.hu/contact

  ÁSZF:  https://paylike.hu/privacy-policy

A vásárlástól való elállás joga


A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Te mint Vásárló a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlási szándékodtól. Ebben az esetben küldj nekünk egy elállási nyilatkozatot, mely tartalmazza a nevedet, címedet, és az érintett termék(ek) pontos megnevezését, a vásárlás pontos dátumát és az aláírásodat. A terméket címünkre (Veress Szilvia, 1095 Budapest, Gát u. 29.) kérjük visszajuttatni legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül személyesen vagy postán ajánlott küldeményként. Utánvételes csomagot nem veszünk át!)
Az általad kifizetett összeget (áru értéke + szállítási költség) 14 napon belül visszatérítjük.

Az árut csak abban az esetben tudjuk visszavenni, amennyiben semmilyen használatból eredő nyom nincs rajta, új állapotában van.


FONTOS!
Vásárlás esetén Felhasználó automatikusan elfogadja jelen felhasználási feltételeit.

Megjegyzés

Csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat és vásárolj termékeinkből, amennyiben ezen ÁSZF minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Az oldalon kínált események, képzések, programok, meditációk díját, előlegét nem áll módunkban visszatéríteni, kérjük ennek ismeretében, és tudomásul vételével jelentkezz be eseményeinkre.

Adatkezelési nyilatkozatunkat itt találod.

Hívj most!
Útvonal