Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Veress Szilvia e.v.
Székhely: 1095 Budapest, Gát utca 29.
Adószám: 68311867-1-42
Nyilvántartási szám 51564678
Elektronikus elérhetőség: tara@fehertara.hu

Termékeink, szolgáltatásaink:

 1. TARA Meditációs Központ által szervezett programok, események:
 • elvonulások,
 • képzések,
 • meditációk
 • stb.
 1. TARA Webáruház

TARA webáruház termékkínálata:

Webshopunkban olyan, a meditációdat és napjaidat könnyítő termékeket találsz, melyek használatával kifejezésre juttatod, hogy te fejlődsz és foglalkozol magaddal. 

 • meditációs párnák
 • pólók
 • textiltáskák

Szállítás módja: postán feladva, vagy előzetes egyeztetést követően személyes átvétel Központunkban. (1095 Budapest, Gát u. 29.)

Árak

A termékek, szolgáltatások mellett feltüntetett ár a bruttó fizetendő egységár (0% ÁFÁ-t tartalmaz), amely nem tartalmazza az esetleges szállítás költségét.

Rendelési információk

Rendeléseket kizárólag internetes webáruházunkban fogadunk el. A termékek megrendeléséhez előzetes regisztrációra nincs szükség. Regisztráció esetén a következő vásárlásnál már nem kell újra megadnod az adataidat, szállítási címet. A beérkezett megrendelésről általában 24 órán belül visszaigazolást küldünk. Fenntartjuk a jogot, hogy a megrendeléseket később és/vagy részben teljesítsük, illetve visszautasítsuk. Ilyen eseményekről emailben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Szállítás:
A megrendelt terméket futárral házhoz szállítjuk 4 munkanapon belül. 
A házhoz szállítás díja 1.900 Ft / csomag  egységesen Magyarország egész területén.  
A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a futár a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Termékeinket előzetes egyeztetés alapján személyesen is átveheted a TARA Meditációs Központban. Mielőtt eljössz a rendelésedért feltétlenül egyeztess velünk elérhetőségeink egyikén!

Fizetési módok

 • Fizetés banki átutalással:
  a termékek és az esetleges szállítás ellenértékét a bankszámlánkra előre átutalod. A küldeményt az utalás megérkezése után azonnal postázzuk.
  Az átutalást az alábbi bankszámlára várjuk:
  Veress Szilvia
  10300002-10572377-49010019
 • Bankkártyás fizetés weboldalunkon, a vásárlás folyamata közben:
  Vásárlás/foglalás közben bankkártyád adatainak megadásával történik a fizetés. A terhelendő összeg azonnal levonásra kerül számládról, a tranzakció azonalli.
  A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.
  A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály”) 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
  A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.

Személyes átvétel esetén az áru kifizetése készpénzben történik.

A vásárlástól való elállás joga
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Te mint Vásárló a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlási szándékodtól. Ebben az esetben küldj nekünk egy elállási nyilatkozatot, mely tartalmazza a nevedet, címedet, és az érintett termék(ek) pontos megnevezését, a vásárlás pontos dátumát és az aláírásodat. A terméket címünkre (Veress Szilvia, 1095 Budapest, Gát u. 29.) kérjük visszajuttatni legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül személyesen vagy postán ajánlott küldeményként. Utánvételes csomagot nem veszünk át!)
Az általad kifizetett összeget (áru értéke + szállítási költség) 14 napon belül visszatérítjük.

Az árut csak abban az esetben tudjuk visszavenni, amennyiben semmilyen használatból eredő nyom nincs rajta, új állapotában van.


FONTOS!
Vásárlás esetén Felhasználó automatikusan elfogadja jelen felhasználási feltételeit.

Megjegyzés

Csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat és vásárolj termékeinkből, amennyiben ezen ÁSZF minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Az oldalon kínált események, képzések, programok, meditációk díját, előlegét nem áll módunkban visszatéríteni, kérjük ennek ismeretében, és tudomásul vételével jelentkezz be eseményeinkre.

Adatkezelési nyilatkozatunkat itt találod.

Hívj most!
Útvonal