Meditációk

ülj velünk

Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a meditáció következetes gyakorlással 8 hét alatt szó szerint megváltoztathatja a tudatod.

„Ülj velünk”

MEDITÁCIÓK A KÖZPONTBAN, ÉLŐ VEZETÉSSEL.

Rendszeres edzések a tudat számára.

Vezetett meditáció

során a tréner végigvezet a gyakorlat alapvető lépésein. A meditációs tréner irányításával megtapasztalod, hogy tud lecsendesedni az elméd, majd elindít egy konkrét meditációs tapasztalásra, majd a meditáció végén visszairányít a hétköznapokba. Lecsendesedett elméd nyugalma veled marad, vagyis a hétköznapok stressz mentesebbek és nyugodtabbá válnak meditálás után.

Csend meditáció

során a meditációs tréner vezetésével eléred azt a nyugalmi állapotot, ahol belső csendedben önmagadat tudod megfigyelni. Majd a tréner szelíden visszairányít a hétköznapokba.

Mantra meditáció

mantra: az elme felszabadítására alkalmas hang vagy szöveg

Megváltozott tudatállapotban, vagyis jól előkészített meditációban a mantra hatása erőteljesebb és gyorsabb lesz az életedre.

A meditáció folyamán a meditáló egy belső tulajdonságának a fejlesztésére törekszik, ennek érdekében a nyugalmi szint elérése után ismételve mondjuk a mantra szövegét, ezzel támogatva annak beépülését a tudatunkba.

A mantra nyelvezete: magyar, angol, szanszkrit.

Satsang meditáció

Mesterrel egy energia térben lévő meditáció, amely magasabb energia térben támogat önmagadban való elmélyülésben. Ezen meditációink magas rezgését Szilvi vezetése mellett tapasztalhatod meg.

Eltökélten hisszük, hogy a rendszeres munka hozza meg a várt eredményeket, sikereket. Különösen így van ez mentális fejlődésünk esetében, ahol a meditációk és a belső munka akkor tud eredményes lenni, ha rendszeresen végezzük őket.

A mentális munka rendszeres végzéséhez szeretnénk mi is hozzájárulni.

Kötelezd el magad a rendszeres öngondoskodás mellett!

Havi bérletünk tartalmazza az összes hétfői és szerda meditációs programunkon való személyes részvételedet.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Válaszd ki a számodra megfelelő meditációt

Hívj most!
Útvonal