Képzéseink

önmagunk megismeréséhez

A meditáció út önmagunk teljességének megismeréséhez.

Négy képzésünk nem csak számos meditációs technikát ismertet, hanem segít felismerni önmagad elakadásait, amik gátolnak abban, hogy békés nyugodt és gyümölcsöző életet alakíts ki önmagadnak. A képzés 4 része alatt végig járod életed minden olyan állomását melyek hatással voltak, vannak rád. Megérted a miérteket és megtalálod a helyes utat önmagadhoz és más emberekkel való harmonikus kapcsolódáshoz.

A négy képzés, mindegyik különálló területtel foglalkozik, így önállóan elvégezhetőek, egymástól függetlenül.

 

Meditációs és Önismereti Alapképzés

Ez a képzés segít lelassítani, megmutatja hogyan működsz, és hogyan tudod megszüntetni az agyad kattogását.

8 alkalom

Érzelmi tudatosság – Önismereti képzés

Felismered, hogy az érzelmeid hogyan hatnak rád és irányítanak a mindennapok döntéseiben. A képzés megtanít, hogyan tudsz az érzelmeiddel harmóniában működni, élni.

8 alkalom

A tudat labirintusa

A képzésen eléred és megtapasztalod a tudatod tisztaságát. 

8 hét, 4 alkalom

Teljes élet határok nélkül – A teremtés iskolája

Feloldódnak benned a teremtés belső akadályai, miközben megtapasztalod egész lényed fokozatos fejlődését és a teremtéshez való hit erősödését önmagadban.

8 alkalom

TEMATIKUS ÓRÁK (workshop)

2 órás tematikus előadásainkon témakörökre lebontva ismerhetjük fel az élet mozgató rugóit. Tanításainkkal támogatunk abban, hogy felismerve az elakadásaidat, változtatni tudj a szokásaidon, gondolkodásmódod akadályain, gyakorlatokkal támogasd a fejlődésedet.

Minden tematikus óránk meditációval kezdődik, tanítások végén pedig gyakorlatokkal zárunk, melyeket otthon tovább tudsz végezni.

ELVONULÁS

Többnapos elvonulásainknak számtalan előnye van.

Hisszük, hogy ebben a rohanó világban ahhoz, hogy rendezni tudjuk a saját sorainkat évente pár alkalommal célszerű lenne magunk mögött hagyni a mindennapjainkat és csak önmagunkra hangolódni.

A fejlődés része a felszínre hozás, feldolgozás és új utak felismerése, ehhez pedig időre van szükség. Tematikus elvonulásainkon van idő és figyelem a fejlődésre a feltöltődés mellett.

Képzéseink pontos időpontjait itt találod meg

Elvonulás

Hívj most!
Útvonal