“Blokkok elengedése – Testtömeg Szabotőrje workshop”

Esemény dátum

2024.04.16.

Esemény ideje

18:00

Esemény helyszín

Tara Központ

 

Sokan küzdenek azzal, hogy elégedettek legyenek a testükkel és a testtömegükkel. Azonban a testképünk alakulása nem csak a fizikai megjelenésünktől függ, hanem a gondolkodásmódunktól is. Ezért hoztuk létre ezt a workshopot, ahol olyan módszereket és eszközöket kínálunk, amelyek segítenek neked átalakítani a gondolkodásmódodat és elérni az áhított testtömeget.

 

3 alkalmas programunk új módszereket és eszközöket kínál azoknak, akik fogyni vagy hízni szeretnének, de eddig nem találták az ideális megoldást. A workshop célja, hogy rávilágítsunk azokra a gondolatokra és hiedelmekre, amelyek tudatalattinkban rögzültek, és amelyek negatívan befolyásolják testtömegünk alakulását.

 

A workshop a tudatalattiban rejlő blokkok megfejtésére és feloldására összpontosít, amelyek befolyásolják a testtömeg változását. Különböző tudatosságnövelő technikákat alkalmazunk, hogy segítsünk megváltoztatni a negatív gondolatokat és hiedelmeket, áthidaljuk az érzelmi és testi gátakat amelyek akadályozzák a fogyást vagy hízást, amelyek befolyásolhatják a kapcsolatunkat az étellel és testképünkkel.

 

Hogyan alakíthatod át a testképedet és irányíthatod sikeresen a testtömegedet?

 

Állapotfelmérés a tudatalattinkban

Az első lépés az lesz, hogy megismerjük a blokkokat, amelyek gátat állítanak a változás útjába. Lehet, hogy ezeket nem is tudatosan érzed, de a tudatalattidban rejtőznek. Azonban ne aggódj, mert a workshop során ezeket az akadályokat felismered és megfejted a támogatásunkkal.

Megbeszéljük az esetleges problémákat, az elégedetlenség okait és a célokat, amelyeket el szeretnél érni. Ez a fázis segít abban, hogy tudatában legyél a saját testképedre és testtömegedre vonatkozó gondolataidnak és hiedelmeidnek.

 

Gondolkodásmódváltás – érzelmi blokkok oldása

 

A második alkalmon olyan gondolkodásmódokat tanulhatsz meg, amelyek segítenek átformálni a testképedet és sikeresen irányítani a testtömegedet. Hasznos technikákat fogunk gyakorolni a tudatosság növelésére. Azáltal, hogy tudatában leszel  a gondolataidnak és érzéseidnek, képes leszel felismerni a negatív hiedelmeket, amelyek meghatározzák a kapcsolatodat az étellel és a testképeddel.

 

Gyakorlatok és technikák a mozgás és életmódváltás akadályainak rendszeres oldására

 

A harmadik alkalmon megmutatjuk, hogyan változtathatsz ezeken a hiedelmeken, hogy támogatóbb és pozitívabb kapcsolatot építs az étellel és testeddel. Olyan gyakorlatokat és technikákat fogunk bemutatni, amelyek segítenek megvalósítani az áhított testképet és sikeresen irányítani a testtömeget.

 

A 3 alkalmas workshop részvételidíja:

75.000 Ft, melyet fizethetsz 3 részletben a workshop alkalmain. 25.000 Ft / alkalom

 

Kedvezmény a klub és az iskola tagjainak

A „Tarások”( a klub és az iskola tagjainak) számára kedvezményes a workshopon való részvétel.

66.000 HUF, amit fizethetsz 3 részletben a workshop alkalmain.  22.000/alk.

Ha egy alkalmon nem tudsz részt venni, attól még a teljes részvételi díjat ki kell fizetned, a részletfizetés csak egy könnyítés a részünkről a számodra.

 

Ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy elindítsd a változást az életedben és irányítsd a testtömegedet a kívánt irányba.

 

Ha változtatni szeretnél a testképeden, elfogadni önmagad és sikeresen irányítani a testtömegedet, akkor ez a workshop neked szól.

 

Csak három alkalom, hetente egyszer, velünk személyesen.

 

Dátumok:

2024 04. 16. kedd 18:00-20:00

2024 04. 23. kedd 18:00-20:00

2024 04. 30. kedd 18:00-20:00

 

Mi  segítünk átformálni a gondolkodásodat és elérni az áhított eredményeket.

 

A workshopon olyan közösség részévé válsz, akik hasonló utat járnak, és egymást támogatják a változásban. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak fejlődni.

 

Tehát, ha szeretnél megváltoztatni valamit az életmódodban, ha szeretnél egészségesebben élni vagy elégedettebb lenni a testeddel, akkor csatlakozz hozzánk ezen a workshopon! Fedezd fel saját erődet, és lépj az új lehetőségek felé!

 

Légy a változás kulcsa az életedben!

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2024.04.16. 18:00
  • 2024.04.23. 18:00
  • 2024.04.30. 18:00
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal