Yoga Nidra hangmeditáció Dane Howard vezetésével

Esemény dátum

2022.09.28.

Esemény ideje

18:30

Esemény helyszín

Tara Központ

 

A Yoga Nidra egy különleges, alvás alapú meditáció, amely a relaxáció mély állapotába visz. Lecsendesíti a tudatos elmédet, és közvetlen hozzáférést biztosít a tudatalattidhoz, ahol megtalálod azt a boldog belső teret, amely végtelen lehetőségeket nyit meg számodra.

 

Dane a Yoga Nidra foglalkozásokat hanggyógyító eszközökkel kíséri és vezeti, ezzel is fokozva a relaxációt és az élményt.

Minimális angoltudás ajánlott a foglalkozáshoz.

 

Az eseményen ONLINE is részt tudsz venni, melynek elérhetőségét e-mailben kapod meg bejelentkezés után.

A vezetett meditációkhoz és hangfürdőkhöz kapcsolódó Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni.

 

Dane egy ausztrál Yoga Nidra Facilitátor és Hanggyógyító. Dane meditációs és gyógyító útja saját egészségügyi problémáival kezdődött. Számtalan orvost felkeresett, kevés eredménnyel, ezért egy holisztikusabb megközelítés felé fordult. Ez és a zene iránti szeretete indította el a hanggyógyítás útján, amely tovább fejlődött a Yoga Nidra tanításává.

 

Yoga Nidra is a sleep based meditation that takes you into a deep state of relaxation. It guides your conscious mind out of the way giving you direct access to your subconscious where you find that blissful inner space that opens up endless possibilities

Dane’s Yoga Nidra sessions are guided along with accompanying sound healing instruments to further enhance the relaxation

 

You can also join to the event ONLINE, The contact information you will receive by e-mail after registration.

You can join to our guided meditation Facebook group here.

 

Dane is an Australian Yoga Nidra Facilitator and Sound Healer. Dane’s meditation and healing journey began with his own health problems, going to countless doctors being told nothing was wrong before turning to a more holistic approach. With that and his love for music it has lead him down this path of sound healing which has evolved further into teaching Yoga Nidra.

 

 

Lejárt esemény

Esemény helyszín

Szervező: TARA központ

  • Tara Központ
  • Gát u. 29
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpontok

  • 2022.09.28. 18:30
Esemény megosztása
Naptárhoz hozzáadás
Hívj most!
Útvonal