Webshopunkban mostantól elérhetőek a TARA Virtuális Meditációs Központ letölthető hanganyagai.

A képre kattintva elérheted őket! 

 

Megvásárolható termékeink, szolgáltatásaink:

Meditációt segítő, minőségi termékeink

Webshopunkban olyan, a meditációdat és napjaidat könnyítő termékeket találsz, melyek használatával kifejezésre juttatod, hogy te fejlődsz és foglalkozol magaddal. 

Szeretnénk az egyedileg tervezett és elkészített termékeinkkel megmutatni, hogy a spirituális, önfejlesztő út tud “urban” jelleggel igazodni a mai világ életviteléhez. Nem tartalmaz vallási elemeket, ám energetikailag mégis tölti használóját. Stílusunkkal szeretnénk kifejezni, hogy a mindennapokba teljesen illeszkedő tevékenység az önmagunkkal való foglalkozás és a meditáció.

A JELENLEGI HELYZETBEN SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A KÖZPONTUNKBAN NEM LEHETSÉGES!

Szállítás:

A megrendelt terméket futárral házhoz szállítjuk 4 munkanapon belül. 

A házhoz szállítás díja 1.900 Ft / csomag  egységesen Magyarország egész területén.

A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a futár a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Termékeinket előzetes egyeztetés alapján személyesen is átveheted a TARA Meditációs Központban. Mielőtt eljössz a rendelésedért feltétlenül egyeztess velünk elérhetőségeink egyikén!

További információkért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket és Adatvédelmi Szabályzatunkat!

 

Hívj most!
Útvonal