Akció!

ÚJ ÜLŐPÁRNÁK 5 KÜLÖNLEGES SZÍNBEN

9 900 Ft

Tara meditációs párna

A tara meditációs párna adatai:

átmérő: 33 cm

magasság: 13 cm

töltet: polisztirol gyöngy

szín: világoskék, sötétkék, királykék, homok, szürke, zöld

A belső huzaton (100 %-os pamut vászon) is van cipzár. A külső huzat 100 %-os pamut vászon, rajta a mandala minta szerzői jogvédett!

A készletváltozás jogát fenntartjuk!

 

Törlés
Cikkszám: 4320 Kategória:

Leírás

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni. Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon. Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÚJ ÜLŐPÁRNÁK 5 KÜLÖNLEGES SZÍNBEN” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most!
Útvonal